Výskyt luminiscenčních nerostů v regionu Písecké hory - Vondrušková, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem bakalářské práce je popis lomů v regionu Píseckých hor a terénní průzkum vybraných lokalit za účelem identifikace luminiscenčních nerostů a charakteristiky jejich výskytu.
Deposit of luminescence minerals in region Písecké hory
Keywords: lomy; Písecké hory; luminiscenční nerosty; quarries; Písecké hory; luminescence minerals