Portréty - Kanalošová, Alexandra (Jihočeská univerzita, 2013)
Vývoj portrétní malby, zkoumání stáří a fenoménu moudrosti stáří jako východisko pro vlastní malbu.
Portraits
Keywords: Portrét; autoportrét; vývoj; malba; olejomalba; stáří; senioři; moudrost; úcta; Portrait; self-portrait; development; painting; oil painting; old age; senior citizens; wisdom; respect