Skladba vyučování fyziky na základních školách - analýza videozáznamu z výuky - Tyl, Petr (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této mojí bakalářské práce je částečný náhled na současnou výuku fyziky na 2. stupni ZŠ. Práce porovnává a ukazuje výsledky různých hodin fyziky z hlediska odlišných skupin (studenti, aprobovaní učitelé, NEaprobovaní učitelé) v níže sledovaných parametrech. Práce může sloužit jako příprava budoucích učitelů fyziky nebo například jako šablona pro hospitace na hodině fyziky.
Structure of physics classes at elementary school - analysis of video recordings of lessons
Keywords: Skladba vyučování fyziky; výuka; analýza; žák; učitel; videostudie; CPV; učebnice; učební pomůcky; fyzikální pokus; aprobovaný; neaprobovaný; Composition of physics lessons; tuition; analysis; student; teacher; video studios; textbooks; teaching tools; physicyl experimentm; certificated; non-certificated