Návrh lyžařského areálu pro osoby s handicapem - Dušková, Miluše (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce z názvem "Návrh lyžařského areálu pro osoby s handicapem" se zabývá současnou problematikou zdravotně znevýhodněných lyžařů. Hlavním cílem bylo zmapování sítě zimních lyžařských středisek a jejich celkový přístup k osobám s handicapem a vytvořit návrh zimního lyžařského střediska tak, aby plně vyhovoval osobám s handicapem.
Suggestion of a ski resort for people with disability
Keywords: handicap; kvalita života; lyžařské středisko; lyžování; sport; handicap; quality of life; skiing; ski resort; sport