Využívání marketingových nástrojů v maloobchodních subjektech - Velikovský, Zdeněk (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé práce bylo odpovědět na výzkumnou otázku, jakým způsobem jsou využívány marketingové nástroje a přístupy v maloobchodních podnikatelských subjektech ve vymezené oblasti. Na základě vyhodnocených údajů zpracovat doporučení na zlepšení současného stavu marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu.
The state of using of marketing tools by retailers
Keywords: marketing; dotazník; případová studie; marketingové nástroje; marketing; questionnaire; case study; marketing tools