Podpora MSP a činnost místních akčních skupin v táborském okrese - Veselá, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem diplomové práce bylo vytvoření hospodářské charakteristiky okresu Tábor s posouzením současného stavu malých a středních podniků v daném okrese a možností jejich dalšího rozvoje. Dílčím cílem byla analýza činností místních akčních skupin, jejich porovnání a význam pro rozvoj MSP. Prvním krokem při zpracování diplomové práce bylo studium odborné literatury. Pro zpracování diplomové práce byla použita metoda komparace, dotazníkové šetření a metoda SWOT analýzy.
Support for MSP and the activities of local action groups in the Tabor district
Keywords: SWOT analýza; dotazníkové šetření; okres Tábor; malé a střední podnikání; místní akční skupina; MAS Krajina Srdce; MAS Lužnice; SWOT analysis; survey; district camp; small and medium-sized businesses; local action group; MAS Krajina srdce; MAS Luznice