Vodní brouci (Coleoptera: Dytiscidae, Haliplidae,Heteroceridae, Hydrophilidae, Noteridae) v chráněných územích rybník Louňov a Částrovické rybníky ve středních Čechách - null, null; Kolář, Vojtěch (Český svaz ochránců přírody, 2020)
Tato studie uvádí výsledky faunistického průzkumu vodních brouků (Coleoptera: Dytiscidae, Haliplidae,Heteroceridae, Hydrophilidae, Noteridae) na dvou maloplošných chráněných územích v Podblanicku.
Aquatic beetles (Coleoptera: Dytiscidae, Haliplidae, Heteroceridae, Hydrophilidae, Noteridae) in Louňov and Částrovické rybníky protected territories in Central Bohemia (Czech Republic)
Keywords: rybníky, vodní brouci, Podblanicko, chráněná krajinná oblast Blaník, Česká republika; faunistic, fishponds, aquatic beetles, Podblanicko region, protected landscapearea Blaník, Czech Republic