Autista v nespecifické mateřské škole a jeho příprava na základní školu - Koubková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce ,, Autista v nespecifikované mateřské škole a jeho příprava na školu'' se zabývá problematikou vzdělávání autistických dětí v předškolním věku a jejich nástupu do základní školy. Cílem bakalářské práce je seznámit se se strukturovaným učením, jeho prostředky, nejlepším využitím pro dítě, pro rodiče a vyučující. Výsledkem by mělo být najít optimální vyučující metody pro děti s autismem.
An autistic child in in nonspecific kindergarten and its preparation for primary school
Keywords: Autismus; dětský autismus; strukturované úkoly; autista v běžné mateřské škole; Autism; childhood autism; structured tasks; autism in regular kindergarten