Mobilní informační banka - Hůna, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2013)
Mobilní informační banka je projekt sjednocující aktuality z celé Jihočeské univerzity, navrhující zároveň i řešení navigace mezi učebnami Jihočeské univerzity. Všechny informace předává přes server klientským mobilním aplikacím platformy Android. Navržené a implementované řešení lze po úpravě aplikovat i na jiných školách.
Mobile information bank
Keywords: Android; informace; navigace; Jihočeská univerzita; Android; information; navigation; University of South Bohemia