Management služeb neziskové organizace AIESEC České Budějovice - Mrázová, Radka (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce je zaměřena na analýzu služeb AIESEC České Budějovice, pobočky mezinárodní neziskové organizace, která zprostředkovává studentům praxi formou zahraničních stáží nebo členstvím v organizaci. Následné kvantitativní porovnání rozsahu těchto služeb s jednou z devíti dalších poboček České republiky a jednou zahraniční, je doplněno řízenými rozhovory na téma "Jak AIESEC rozvíjí své členy". Po zhodnocení výsledků jsou formulována doporučení vedoucí ke zlepšení úrovně poskytovaných služeb.
Services management of the non-profit organisation AIESEC České Budějovice
Keywords: analýza; služby; nezisková organizace; AIESEC České Budějovice; analysis; services; non-profit organization; AIESEC České Budějovice