Ekoturistika v aktivitách hippoturistů - Vilčeková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce měla posoudit ekoturistické aktivity účastníků hippoturistiky, zjistit jejich názory na současnou nabídku a posoudit vztah k jezdecké turistice jako takové. Konkrétně dílčími cíly bylo kvalitativní a kvantitativní zhodnocení postojů účastníků hippoturistiky k ekoturistickým aktivitám.
The eco-tourism activities of in horses interested tourists
Keywords: Ekoturistika; venkovská turistika; agroturistika; hippoturistika; ecotourism; rural tourism; agrotourism; horse riding tourism