Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka - Eiblová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato bakalářská práce osvětluje nutraceutický vliv fermentovaných výrobků na imunitu u člověka. Objasňuje vliv probiotik, prebiotik a synbiotik na počet lidských lymfocytů. Zkoumalo se, zda má opakovaného podávání fermentovaných potravinových produktů příznivý vlivna obranyschopnost člověka.
Nutraceutical impact of fermented products on human immunity and self - defence mechanisms.
Keywords: Fermentované produkty; probiotika; prebiotika; synbiotika; lidská imunita; Fermented products; probiotics; prebiotics; synbiotics; human immunity