Informační technologie ve zpracování účetnictví - Prokešová, Jana (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce zhodnocuje přednosti a nedostatky při zpracování účetních dat za pomoci informačních technologií. Jsou analyzovány moduly programů, jejich uživatelské rozhraní, parametrizace, požadavky na technické vybavení, ochrana dat, podpora uživatele a fungování programu v souladu se zákony.
Information technology in accounting treatment
Keywords: zpracování účetnictví; účetní systém; program EKONOM a TARZI; IT v účetnictví; accounting treatment; accounting system; program EKONOM and TARZI; IT in accounting