Inovace produktu penzionu U Studeného potoka - Pulkrábová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá poskytovanými službami vybraného ubytovacího zařízení, konkrétně penzionu U studeného potoka. Cílem práce je analyzovat současnou nabídku vybraného ubytovacího zařízení a nabídku konkurenčních ubytovacích zařízení ve vymezené oblasti. Důležitým cílem práce je navrhnout inovaci produktu penzionu U Studeného potoka. V rámci diplomové práce bude prostřednictvím dotazníkového šetření zjišťována spokojenost zákazníků se stavem aktuálně poskytovaných služeb vybraného ubytovacího zařízení a jejich návrhy na možnost rozvoje. Získané údaje budou rozšířeny o informace poskytnuté provozovatelem vybraného ubytovacího zařízení.
Product innovation of guest house U Studeného potoka
Keywords: inovace; produkt; malé a střední podniky; Šumava; penzion U Studeného potoka; innovation; product; small and medium enterprises; Šumava; guest house U Studeného potoka