Webová encyklopedie biologických druhů - Sojka, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na tvorbu webové aplikace pro potřeby Katedry biolo-gie ekosystémů. V práci je čtenář seznámen s návrhem a vývojem zakázkového aplikace, jež probíhala dle metodologie WebML, která je určena výhradně pro tvorbu webových řešení. Hlavními technologiemi použitými pro implementaci navrhnutého řešení pak jsou PHP 5.4, Zend Framework 2 a Bootstrap Framework. V poslední části této bakalářské práce jsou popsány některé způsoby testování webových aplikací, které byly použity i pro tuto práci.
Online encyclopedia of biological species
Keywords: Webová aplikace; PHP; Zend Framework 2; Selenium; Bootstrap Framework; Web application; PHP; Zend Framework 2; Selenium; Bootstrap Framework