Postoje konečných spotřebitelů k vybranému reklamnímu prostředku - Dudková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této diplomové práce je zjištění vnímání a zaujetí postojů konečných spotřebitelů k vybranému reklamnímu prostředku a vytvoření návrhu na využití získaných informací. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá pojmy souvisejícími s postoji a vnímáním spotřebitele. Pro praktickou část byly jako reklamní prostředek pro analýzu vybrány nabídkové listy supermarketu Terno. Praktická část obsahuje výzkum zahrnující konečné spotřebitele z Jihočeského kraje, hloubkové rozhovory s několika spotřebiteli a rozhovor s marketingovým ředitelem firmy. Tyto tři části jsou společně zpracovány a vyhodnoceny. Závěr práce je zaměřen na analýzu výsledků a vytvoření návrhů, které by firma mohla použít.
Attitudes of final consumers to the selected advertising medium
Keywords: postoj; vnímání; konečný spotřebitel; reklama; reklamní prostředek; attitude; perception; final consumer; advertising; advertising tool