Studium rozšíření druhu Coleanthus subtilis na Třeboňsku - Frantová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2009)
Mapování puchýřky útlé na území CHKO Třeboňsko. Historické mapování. Přehled lokalit ve světě.Vegetace obnažených den v souvislosti s výskytem druhu Coleanthus subtilis. Popis životní strategie druhu Coleanthus subtilis.
Study of the occurrence of Coleanthus subtilis in Třeboňsko area Study of the occurrence of Coleanthus subtilis in Třeboňsko area Study of the occurrence of Coleanthus subtilis in Třeboňsko area
Keywords: mapování; Coleanthus subtilis; semenná banka; vgetační období; přehled mapovaných lokalit.; survery; populations Coleanthus subtilis; germination; localities of Coleanthus subtilis; life strategies.