Rozšíření nabídky produktů cestovního ruchu v oblasti Mladovožicko - Fialová, Jana (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této práce je zhodnocení současné nabídky produktů cestovního ruchu v oblasti Mladovožicko a následné navržení dalších možností rozvoje produktu cestovního ruchu ve zkoumané oblasti.
Expansion of tourism products in the region of Mladovožicko
Keywords: produkt; cestovní ruch; podniky cestovního ruchu; atraktivita; aktivita; infrastruktura; oblast Mladovožicko; product; tourism; tourism organisations; attractions; activity; infrastructure; Mladovožicko region