Inovace a modernizace traktorů Massey Ferguson- rešerše - Koliha, Jan (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá zjišťováním inovací a modernizací traktorů Massey Ferguson. V první části jsou popsány všechny novinky a modernizace u traktorů Massey Ferguson. V druhé části je porovnání s konkurenčními značkami, a to Case IH a John Deere. Mezi porovnávané hodnoty patří navigační systém, ISOBUS propojení, propojení stroje se servisem, stupně výbavy stroje, varianty převodovky a výrobce motorů.
Innovation and modernization of Massey Ferguson - search
Keywords: Massey Ferguson; převodovka; rychlostní stupeň; rychlost; Massey Ferguson; transmission; gear; speed