Tvorba výnosových map pomocí sklízecí mlátičky JD T660i a jejich další využití - Podhola, Matěj (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na práci s výnosovými mapami, jejich využití a aplikování variabilního hnojení. V práci je krátce popsán systém JDLink a jeho používání, stručně jsou shrnuty čidla zařízení, které předávají data do systému, a popis sklízecí mlátičky JD T660i. Dále je věnována pozornost výnosům z pozemku, se kterým se pracovalo, posouzení a následné porovnání variabilního a konvenčního zemědělství.
Creation of yield maps using the JD T660i combine harvester and their further use
Keywords: Výnosové mapy; variabilní hnojení; čidla zařízení; sklízecí mlátička; výnos pozemku; úrodnost půdy; Yield maps; variable fertilization; sensors of the machine; combine harvester; land yield; soil fertility