Motivace ke vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Ditrichová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce je zaměřená na motivaci pracovníků ve vybrané organizaci ke vzdělávání. V teoretické části jsou popsány pojmy vzdělávání, formy a metody vzdělávání, motivace a její metody. Empirická část je zaměřená na společnost Makro Cash & Carry ČR s.r.o., v níž jsou pomocí kvantitativního výzkumu s využitím dotazníkového šetření a analýzy dostupných dokumentů zjišťovány požadavky na potřebné vzdělávání zaměstnanců, motivace zaměstnanců k dalšímu vzdělávání, účast zaměstnanců na jednotlivých vzdělávacích akcích a oblasti vzdělávacích aktivit, o které mají zaměstnanci zájem.
Motivation for staff training in a selected organization
Keywords: vzdělávání; formy vzdělávání; metody vzdělávání; motivace; metody motivace; training; types of training; training methods; motivation; methods of motivation