Účetní a daňový režim vybrané neziskové organizace - Šustrová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce je stanovit problémové oblasti při vedení podvojného účetnictví a zdaňování za pomoci provedené analýzy účetního a daňového režimu ve vybrané neziskové organizaci. Teoretická část se soustřeďuje na vysvětlení základních pojmů a na problematiku účtování a zdaňování. Praktická část se věnuje analyzování této problematiky na vybrané neziskové organizaci.
Accounting and tax regime of the selected non-profit organization
Keywords: neziskové organizace; účetnictví; daňový režim; non-profit organizations; accounting; tax system