Hledání pátého elementu - Kamarýtová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce se zabývá vývojem módního průmyslu a módními návrháři, kteří v něm působí. Praktickou část tvoří tři modely zhotovené z hedvábí doplněné malbou.
Search the fifth element
Keywords: módní návrhář; haute couture; pret-a-porter; móda; inspirace; fashion designer; haute couture; pret-a-porter; fashion; inspiration