Nabídka pravidelných zájmových činností ve Volarech - Mrázová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
V první části své práce uvádím zásady a pravidla pedagogicky ovlivňované zájmové činnosti, vysvětluji některé pojmy a uvádím, jak některá specifika etap vývoje člověka, ovlivňují vhodnost a výběr zájmové činnosti. V další části se podrobně věnuji jednotlivým organizacím, které nabízejí pravidelnou zájmovou činnost ve Volarech, jejich nabídce a počtu dětí, které ji využily. Nabídku dále rozděluji podle oborů činnosti a podle toho, pro jaký věk je vhodná. Ve Volarech je pestrá nabídka zájmové činnosti, která je určena všem věkovým skupinám, od kojenců až po seniory. Přesto by se nabídka mohla doplnit o některé další činnosti, aby přilákala více zájemců.
The Offer of Regular Leisure Aktivities in Volary.
Keywords: děti; senioři; volný čas; pedagog; pravidelná zájmová činnost; kroužek; sportovní oddíl; children; seniors; freetime; pedagogue; ordinary hobby activities; bee; sport division