Stanovení emisí tuhých znečišťujících látek v chovech drůbeže - Mašek, Jiří (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou koncentrace prachových částic v chovu drůbeže, konkrétně brojlerů. Realizace měření probíhala v Družstvě vlastníků Batelov. K monitorování částic prachu byly použity přístroje DustTrak II 8530, které zaznamenávaly data v intervalu dvou vteřin po dobu 24 hodin. Měření bylo prováděno ve třetím týdnu a posledním, tj. pátém týdnu výkrmu.
Determination emissions of solid pollutants in poultry farming
Keywords: chov; drůbež; prachové částice; emise; koncentrace; breed; poultry; particulate matter; emissions; concentration