Vytvoření programu pro editaci registrů Windows pomocí Linuxu - Klíma, Martin (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zaměřuje na zveřejněné poznatky o struktuře Windows Registrů. Je zde podrobně popsána logická struktura a fyzická struktura Windows Registrů. Dále se práce zaměřuje na dostupné open-source nástroje pro editaci Windows Registrů. V závěru práce je popsán postup, pro vytvoření aplikace, která umožňuje přistupovat k Windows Registrům z systému Linux pomocí grafického prostředí - GUI.
Creating application for editing Windows Registry using platform Linux
Keywords: windows registry; linux; grafické rozhraní; logická struktura; binární struktura; fyzická struktura; windows registry; linux; graphic interface; logic structure; binary structure; physical structure