Financování podniku - Novotná, Eva (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce je zaměřena na finanční analýzu, jejíž výpočet je aplikován na konkrétní podnik z Jihočeského kraje. Analýza byla provedena ve 3 okruzích, kdy nejdříve byla rozebrána kapitálová struktura podniku včetně horizontální a vertikální analýzy. Dále jsou popsány druhy financování a na závěr zhodnocení finanční výkonnosti.
Company financing
Keywords: Finanční zdroje; pravidla financování; struktura kapitálu; finanční analýza; Financial resources; financial rules; capital structure; financial analysis