Management a marketing události sportovního cestovního ruchu na příkladu segmentu dětí - Süttöová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce je zdůvodnit význam segmentu dětí v cestovním ruchu a specifikovat vybrané sportovní odvětví a region. Na základě výsledků provedených analýz navrhnout produkt sportovního cestovního ruchu, který by přivedl návštěvníky do vybraného regionu.
Management and marketing of sport tourism events on the example of the segment of children
Keywords: Segment dětí; město Most; služby; cestovní ruch; mažoreting; soutěž; produkt cestovního ruchu; sportovní cestovní ruch; potřeby.; segment of children; the town Most; service; tourism; majoretting competition; tourism product; sports tourism; needs.