Tvorba výnosů, nákladů a výsledku hospodaření podniku - Havlíček, Jiří (Jihočeská univerzita, 2009)
charakterizace výnosů, nákladů, výsledku hospodaření a rentability, jejich analýza v reálném podniku, zhodnocení nejdůležitějších faktorů, které je ovlivňují
Creation of incomes, expences and income from operations of company
Keywords: výnosy; náklady; výsledek hospodaření; rentabilita podniku; zisk; ztráta; incomes; expences; income from operations; company; profit; waste