Změny v systému odměňování v návaznosti na makroekonomickou situaci - Jechová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce je věnována nezaujaté prezentaci systému odměňování a hodnocení v akciové společnosti Měšťanský pivovar Strakonice. Důraz je kladen na posouzení, zda je používaný mzdový systém zahrnující individuální časovou mzdu, nenárokovou složku mzdy a systém zaměstnaneckých výhod ve vybrané společnosti vhodný model -především v souladu s makroekonomickou situací.
The changes in rewarding system relating to the macroeconomic situation
Keywords: Makroekonomická situace; systém odměňování; smluvní mzdy; zaměstnanecké výhody; fixní a variabilní složky mzdy; produktivita práce.; Macroeconomic situation; rewarding system; contracted/contractuak wages; employee benefits/perks; fixed and variable wage components; work productivity.