Marketingová komunikace destinace Mariánské Lázně - Zelinková, Petra (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce se zabývá analýzou nástrojů marketingové komunikace v destinaci Mariánské Lázně. Na základě analýzy jsou v práci identifikovány současné nástroje marketingové komunikace a je zhodnocena efektivita jejich využití. Součástí práce je také návrh optimálního komunikačního mixu destinace a návrh opatření vedoucích k dalšímu rozvoji marketingové komunikace města Mariánské Lázně.
Marketing communication of the destination Mariánské Lázně
Keywords: cestovní ruch; marketingová komunikace; marketing a management destinace; marketingový výzkum; komunikační mix; tourism; marketing communication; destination marketing/management; marketing research; communication mix