Rozvoj sociálních služeb v souvislosti s prevencí kriminality mládeže na Třebíčsku - Kucharská, Eva (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce si stanovila cíl zjištění názorů sociálních pracovníků na situaci kriminality mládeže na Třebíčsku a zároveň se zaměřila na rozvoj sociálních služeb na Třebíčsku, zejména sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi. Dalším tématem jsou nejfrekventovanější trestné činy páchané mladistvými.
Development of Social Services in Connection with Prevention of Juvenile Delinquency in Trebic Area.
Keywords: Kriminalita; mladistvý; prevence; sociální služba; Criminality; Juvenile; Prevention; Social service