Plánování účetních výkazů s ohledem na vývoj hospodářské činnosti podniku - Poláček, Jan (Jihočeská univerzita, 2007)
Plánování účetních výkazů na následujících pět let (od 2006 do 2010). Výkazy se skládají z rozvahy, výkazu zisku a ztráty a přehledu o peněžních tocích. Položky výkazů jsou plánovány podle vývoje ve vybraném podniku a skutečných tržních podmínek. Tato diplomová práce nepopisuje pouze plánování účetních výkazů, ale také metodiku sestavení výkazů.
The planning of accounts with regard to development on economic aktivity
Keywords: plánování; sestavování; rozvaha; výkaz zisku a ztráty; přehled o peněžních tocích; planning; assembling; balance sheet; income statement; cash flow statement