Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování - Králíková, Hana (Jihočeská univerzita, 2009)
Ve své bakalářské práci zjišťuji situaci nabídky biopotravin v restauracích na jihu Čech. V úvodu své práce objasňuji teorii ohledně problematiky biopotravin. Praktická část obsahuje dotazníkové šetření, které jsem prováděla u padesáti restaurací sídlících na jihu Čech. V další části práce vyhodnocuji získaná data a vytvářím určité závěry. Dále navrhuji opatření pro rozšíření nabídky biopotravin.
Analysis of the Supply of Biofood in Community Feeding
Keywords: biopotraviny; nabídka biopotravin v restauracích; informovanost o biopotravinách; marketingový výzkum; organic food; widespread of organic food in restaurants; consumer awareness of organic food; marketing research