Odhalení příležitostí na trhu a zahájení podnikání - Hlavatá, Renata (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce je odhalit příležitosti na trhu služeb a zboží. Na základě zjištěných mezer na tomto trhu navrhnout způsob možného podnikání, vhodný pro danou oblast.
Detection of opportunities on the market and starting a business
Keywords: trh; marketingový výzkum; zahájení podnikání; market; marketing research; starting a business