Systém vzdělávání pracovníků - Jurková, Anežka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je analyzovat systém vzdělávání a vzdělávací aktivity ve vybrané organizaci, kterou je strojírenská firma Tirad, s. r. o. sídlící v kraji Vysočina. Na základě zjištěných informací navrhnout změny a doporučení pro zdokonalení řízení této personální činnosti.
Employee education system
Keywords: Analýza; systém; vzdělávání; řízení lidských zdrojů; vzdělávací aktivity.; Analysis; System; Education; Human Resource Management; Educational activities.