Energetická bilance domácnosti - Brom, Jiří (Jihočeská univerzita, 2013)
Smyslem této moji bakalářské práce je, jak název napovídá, zevrubně zhodnotit energetickou bilanci domácnosti, provést analýzu její spotřeby a na tomto základě navrhnout úsporná opatření. Dále vysvětluje pojem energie,její výrobu a přenos. Nejdůležitější a nejnáročnější částí je analýza dílčích spotřeb,utřídění a zpracování výsledků. Text je doplněn tabulkami, ve kterých je vše zpracováno.
Energy balance of household
Keywords: Energetická bilance domácnosti; energie; elektřina; měření; spotřeba; voda; teplo; úspora; tabulka; graf; Energy balance of household; energy; elektricity; measurement; consumption; watter; warmth; saving; tablet; graph