Vlastnosti vodivých spojů - Bjalkov, Pavel (Jihočeská univerzita, 2011)
V úvodu práce jsou popsány a vysvětleny základní pojmy užívané při návrhu a tvorbě desek plošných spojů včetně popisu technologického okolí. Práce se zabývá popisem spojování a technologií montáže elektronických součástek s deskami plošných spojů. Obsahem jsou také různé druhy zkoušek kvality vodivých spojů a dále technologie osazování součástek ve výrobní praxi s ukázkami možných chyb, vznikajících při tomto osazování a pájení součástek na desky plošných spojů.
Properties of conductive connections
Keywords: Deska plošného spoje; pájení; elektricky vodivá lepidla; kontrolní metody a systémy; montáž elektronických součástek v praxi.; Printed circuit board; soldering; electrically conductive adhesives; control methods and systems; assembly of electronic components in practice.