Motivace a stimulace lidských zdrojů ve vybraném podniku - Bauerová, Martina (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce byla věnována zjišťování a zhodnocení skutečného stavu ve vybrané firmě v rámci motivace a stimulace pracovníků. Na základě teoretických a praktických poznatků měla poukázat na nedostatky v rámci řízení lidí. Hlavním cílem bylo navrhnutí odstranění zjištěných nedostatků.
Motivation and stimulation of the human resources in a chosen firm
Keywords: motivace; stimulace; hodnocení; odměňování; vzdělávání; komunikace; motivation; stimulation; evaluation; renumeration; education; communication