Systém hodnocení a odměňování zaměstnanců v podniku - Pokobová, Dominika (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit vazbu mezi systémem hodnocení a odměňování ve společnosti. Tato bakalářská práce se zabývá systémem odměňování a hodnocení zaměstnanců ve vybrané společnosti, které jsou považovány za důležitou součást řízení lidských zdrojů. Teoretická část je zaměřena na pojetí a cíle hodnocení zaměstnanců, zásady organizace systému hodnocení zaměstnanců, kritéria pro hodnocení zaměstnanců a metody hodnocení zaměstnanců. Dále se zabývá řízením odměňování, cíli řízení odměňování a definicí celkové odměny. Praktická část představuje vybranou společnost a charakteristiku vybrané společnosti. Následuje rozbor systému hodnocení a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti. Závěr práce je věnován návrhům na zlepšení efektivity stávajících systému odměňování.
System of Remuneration and Evaluation of Employees in Company
Keywords: efektivita; hodnocení; management; odměňování; zaměstnanci; efficiency; employees; evaluation; management; remuneration