Ontogenetický vývoj andulky vlnkované (Melopsittacus undulatus) v zájmovém chovu - Panáčková, Šárka (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce posuzuje ontogenezi a růst mláďat andulek v zájmovém chovu a vliv určitých zvolených faktorů na růstové parametry.
Ontogeny of Budgerigar (Melopsittacus undulatus) in the captivity
Keywords: andulka vlnkovaná; polyomavirus; růstová křivka; rychlost růstu; zájmový chov; budgerigar; polyomavirus; growth curve; growth rate; captivity