Systém řízení a rozvoj rodinného podniku - Růžičková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářské práce "Systém řízení a rozvoj rodinného podniku" v teoretické části definuje rodinné podnikání, historii rodinných podniků v ČR i v zahraničí, specifika a problematiku rodinných podniků. V praktické části této práce jsou provedeny analýzy: Porterův model a SWOT analýza konkrétního podniku. V závěru práce jsou navrhnuty další možnosti rozvoje pro tento konkrétní rodinný podnik.
Management System and Development of Family Company
Keywords: rodinné podnikání; specifika rodinného podnikání; problematika rodinného podnikání; systém řízení; SWOT analýza; Porterův model; family business; specifics of family business; problems of family business; system management; SWOT analysis; Porter´s Model