Sbírka řešených příkladů pro výuku Business Intelligence pro studenty EF - Kozubková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této diplomové práce nazvané "Sbírka řešených příkladů pro výuku Business Intelligence pro studenty EF" je vytvoření a popis vybraných řešených příkladů z Business Intelligence. Teoretická část je zaměřena na popsání základních pojmů spojených s Business Intelligence. V praktické části je ukázáno použití MS SQL Serveru a MS Server Data Tools pro vytvoření různých částí procesu Business Intelligence.
Collection of Solved Problems of Business Intelligence for Students of the Faculty of Economics
Keywords: Business Intelligence; SQL Server; ETL; Reporting; Business Intelligence; SQL Server; ETL; Reporting