Kardioneuroablace - nový horizont léčby pro pacienty s parasympatikotonními poruchami srdečního rytmu - Stašková, Klára; Bulava, Alan (Česká společnost tělovýchovného lékařství, 2019)
Autoři ve svém příspěvku prezentují tři ukázkové kazuistiky a přehled mechanismu účinků kardioneuroablace.
Cardioneuroablation - a new treatment horizon for patients with parasympathetic heart rhythm disorders
Keywords: kardioinhibiční; kardioneuroablace; gangliové plexy; cardioinhibitory; cardioneuroablation; ganglionated plexi