Příprava výukového materiálu pro program MATLAB - Šimek, Jakub (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce bylo vytvořit výukový materiál pro studenty předmětu MATLAB. Práce je koncipována jako učební text, snažící se na konkrétních příkladech vysvětlit základy práce v programu a uvést čtenáře do problematiky zpracování a vizualizace dat v MATLABu. Jednotlivé kapitoly vždy obsahují několik příkladů, aby čtenář co nejlépe pronikl do dané problematiky a naučil se co nejefektivněji využívat systém MATLAB, jeden z nejkomplexnějších a nejrozšířenějších programů pro matematické výpočty.
Preparation of teaching material for the MATLAB programming language
Keywords: MATLAB; program; příklad; syntaxe