Návrh pozemkové úpravy na zvoleném katastrálním území - Brašnička, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato diplomová práce popisuje především možnou pozemkovou úpravu na zvoleném katastrálním území Dříteň. Předmětem zkoumání a vypracování byly zejména opatření sloužící ke zpřístupnění pozemků, opatření k ochraně proti erozi, opatření k tvorbě a ochraně životního prostředí a vodohospodářské poměry v krajině. Dále se tato práce zabývá soupisem nároků a návrhem nového uspořádání pozemků pro vybrané vlastníky. Výsledky této práce jsou prezentovány jak v textové, tak grafické podobě, zpracované pomocí programu ArcGIS.
Projection of land consolidation for selected cadastral locality
Keywords: pozemkové úpravy; návrh pozemkových úprav; obec Dříteň; plán společných zařízení; land consolidation; the design of land consolidation; Dříteň village; the plan of the collective equipment