Marketingová komunikace nestátních neziskových organizací v oblasti ochrany spotřebitele - Švarcová, Petra (Jihočeská univerzita, 2011)
Nestátní neziskové organizace pomáhají. Pomáhají nám všem. My všichni jsme spotřebitelé. Jejich aktivity jsou velmi záslužné a potřebné. Je velice důležité o těchto organizacích vědět, znát je, protože pomáhají efektivně. Marketingová komunikace jim tak může pomoci, aby se staly známějšími.
Marketing communication of non-state and non-profit organisations in the area of consumer protection
Keywords: marketingová komunikace; nestátní neziskové organizace; spotřebitel; ochrana spotřebitele.; marketing communication; non-state and non-profit organizations; consumer; consumer protection