Studium protinádorového působení viru Langat - Fornbaumová, Iva (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této práce bylo testování protinádorového účinku viru Langat a pokusit se zesílit tento protinádorový účinek kombinací s některými imunomodulačními přístupy.
Study of the anticancer efficacy of virus Langat
Keywords: virus Langat TP21; rakovina; nádorová imunologie; virus Langat TP21; cancer; cancer imunology