Financování zemědělského podniku z fondů EU - Ošancová, Hana (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato diplomová práce zobrazuje přehled nabízených možností financování zemědělských podniků pomocí dotací. Dále práce popisuje současný stav a přehled získaných dotací vybraného zemědělského podniku. Obsahem návrhové části diplomové práce je vypracování Žádosti z Programu rozvoje venkova na zemědělskou techniku. Následně je sestaven plán odpisů, zaúčtování klíčových účetních případů a znázornění dopadu na výsledek hospodaření za dané účetní období.
Financing the farm from EU funds
Keywords: Evropská unie; dotace; fond; zemědělství; financování; žádost; program; projekt; European Union; subsidies; fund; agriculture; financing; application; programme; project