Trénování paměti u dětí pomocí hry - Doleželová, Simona (Jihočeská univerzita, 2016)
Práce se zaměřuje na trénování dětské paměti. Popisuje vývoj dětské paměti. Obsahuje druhy a typy paměti. Zabývá se hrou a vývojem dětské hry. V mé práci jsou uvedeny druhy a typy her. Práce se zabývá využitím hry ve vyučování, zmiňuje didaktickou hru. Dále jsou zde uvedeny hry k rozvoji dlouhodobé, krátkodobé, vizuální a sluchové paměti. Na závěr poukazuje na možné využití paměťových her v běžné praxi.
Training of memory by children due to game
Keywords: děti; paměť; hry; učení; children; memory; games; education